Oudercommissie

De oudercommissie binnen kinderopvangorganisatie de Zeven Dwergen is er om namens alle ouders mee te denken over het pedagogisch beleid. We bespreken tijdens een vergadering de kennis en ontwikkelingsmogelijkheden die de pedagogisch medewerkers bieden en de veiligheid. Binnen de opvang gaat het niet alleen om het kind, maar ook om de wensen van de ouders. Als oudercommissie vergaderen we ongeveer 3x per jaar samen met Myrna Oostvogels. Voor overige zaken communiceren we via een groeps-app. De oudercommissie bestaat uit 5 leden.

We stellen ons graag aan jullie voor:

Hallo, mijn naam is Cindy Ackermans. Ik ben de moeder van Mevy en Vince Ackermans!
Iedere dinsdag gaan zij naar de voor en na schoolse opvang. Ik werk zelf 3 dagen per week in de kinderopvang.
Binnen de oudercommissie hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen met mijn ervaringen en ideeën.
Voor vragen en eventuele opmerkingen kunt u mij mailen c_steentjes@hotmail.com

Mijn naam is Amber Oosters en sinds 2019 ben ik lid van de OR. Mijn twee kindjes, Aimée en Kylian, zijn meerdere dagen per week aan het spelen bij de BSO. Een voor mij belangrijk punt is dat iedereen een mening of ideeën moet kunnen en durven uitspreken om daar waar kan de opvang van onze kinderen te kunnen optimaliseren.

Hoi! Ik ben Diana, trotse moeder van Amelia en Lara.
Mijn dochters komen twee keer per week met veel plezier spelen bij het kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat de kinderen de allerbeste opvang hebben en ik hoop hier samen met de oudercommissie een steentje aan bij te dragen.
U kunt mij altijd bereiken op
Diana_assman@hotmail.com

Ik ben Vera Engelen, moeder van Toon en Giel. Beide gaan met veel plezier naar het kdv en bso. Ik ben werkzaam als begeleidster in de gehandicaptenzorg. Graag draag ik bij aan het mee denken over zaken in het belang van het kind  binnen de OC.
U kunt me bereiken op
veraverwijmeren@hotmail.com